Je herkend het vast: je bezoekt een site en moet om iets te mogen downloaden of om bepaalde gegevens te bekijken je e-mailadres achterlaten met alle risico’s van dien. 10 minute mail biedt een uitkomst !

Een mailadres is een waardevol iets en net als bijvoorbeeld je 06 nummer ben je vaak zuinig met het weggeven ervan. Toch kom je er vaak niet onderuit wanneer je op internet specifieke informatie wilt bekijken, een website wilt testen of testversies van software wilt downloaden.

Er is een manier om dit heel eenvoudig te omzeilen. Wanneer je naar 1ominutemail.com gaat zie je meteen op de homepage een uniek e-mailadres wat jij kunt gebruiken en wat 10 minuten actief zal blijven. Je kunt dit mailadres dus kopieren en gebruiken bij je registratie op een website. De homepage van 10 minute mail is ook meteen je tijdelijke inbox. Veel registraties vergen namelijk het aanklikken van een link welke in een mail verzonden wordt. Na je registratie kan je door de homepage te vernieuwen je mailtjes bekijken en de link aanklikken om een registratie compleet te maken

Wel snel registreren want na 10 minuten vervalt je adres !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *