Je bent beland op het blog van Frans. Ik ben een 40-er die samen met zijn vriendin en 2 kinderen in een heel klein plaatsje in het noorden van Friesland woont. Ik heb een grote voorliefde voor het eenvoudiger maken van alles en dan het liefste mbv techniek en internet.

Op dit blog ben ik van plan te gaan schrijven over dingen die ik uitzoek en waarmee ik mijn leven probeer te verberen op allerlei vlakken. Zaken die me soms enorm veel tijd kosten om uit te zoeken. De kennis die ik tijdens die zoektochten en experimenten opdoe vat ik hier samen in artikelen die hopelijk jou als lezer een hoop zoektijd en experimenten kunnen besparen.

Voel je vrij om te reageren op de artikelen of anders via Twitter (@industryof_cool).

Frans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *